poster

Najljepša britanska cesta

Britain's Most Beautiful Road

reality show | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

U ovoj epizodi upoznat ćemo mlade poduzetnike Shonu i Lewisa koji su dali otkaz i svoju ljubav prema kuhanju pretvorili u posao. Otvorili su restoran na kotačima na najboljem mjestu na ruti, no jela koja nude daleko su od uobičajene brze hrane. Sezona je u punom jeku pa osoblje dvorca Mey ima pune ruke posla. Negdašnjom rezidencijom kraljice majke Elizabete danas upravlja zaklada te dvorac svako ljeto otvara svoja vrata posjetiteljima. Upoznat ćemo glavnog vodiča, kuhara i vrtlara koji daju sve od sebe da animiraju posjetitelje te se brinu da dvorac bude i dalje dostojan kraljice. Na jugozapadnoj dionici rute, u okrugu Wester Ross, upoznat ćemo rendžera Michaela. Nedaleko od polazišta, sjeverno od Invernessa, obrtnica Clare Campbell nastoji spasiti od izumiranja tradicijski obrt, ali uz malu izmjenu. Ona vodi jedini pogon za izradu tartana u Škotskom visočju.

Fotografije

Najljepša britanska cestaNajljepša britanska cestaNajljepša britanska cestaNajljepša britanska cestaNajljepša britanska cestaNajljepša britanska cestaNajljepša britanska cesta

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.