poster

Boks: Habazin Vs. Magyar

Boxing (2024)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Nakon otkazivanja meča s Jessicom McCaskill, u Košarkaški centar Dražen Petrović 20. travnja stiže nova atraktivna boksačica, Mađarica Kinge Magyar, koja će se s našom Ivanom Habazin boriti za svjetske titule prema WBA-u i WBC-u! U velter kategoriji, bolja boksačica će osvojiti WBA interim pojas te upražnjenu WBC titulu! Ivana Habazin započela jer karijeru 2010. te ostvarila 22 profesionalne pobjede i 5 poraza. Boksala je protiv velikih boksačica kao što su Cecilia Braekhus i Claresse Shields. Prošle godine ostvarila je pobjedu protiv Timee Belik te upisala poraz protiv Terri Harper u Manchesteru, u borbi za WBA supervelter titulu. No sada Habazin u Zagrebu ima priliku osvojiti čak dvije svjetske titule! Protivnica će biti Kinga Magyar iz Mađarske, kojoj će ovo biti prva prilika da ponese svjetsku titulu. U profesionalnoj karijeri Magyar je ostvarila 14 pobjeda te ima 4 poraza, a posebno treba naglasiti da nije izgubila meč od 2018. godine!

Fotografije

Boks: Habazin Vs. MagyarBoks: Habazin Vs. MagyarBoks: Habazin Vs. MagyarBoks: Habazin Vs. Magyar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • LNK Boxing

    image
  • Hrvatski boks

    image
  • Sport

    image
    Pregled sportskih zbivanja u BiH, ali i svijetu.
  • SK Studio

    image
    Prije i nakon svih važnih događaja koje prenosi Sportski klub, naši stručnjaci pružit će vam sve potrebne informacije. Nećete ostati uskraćeni za najzanimljivije...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.