SEZONA: 2

EPIZODA: 7 - lifestyle emisija

SADRžAJ

U ovotjednoj rubrici "Dizajnerski prostori" ekipa je posjetila VIP club na zagrebačkom glavnom trgu. Iako je crvena boja interijera samo za one najhrabrije, u kombinaciji s crnom ova ideja nadilazi sva očekivanja. Mirjana se bacila u koštac s crnom i crvenom bojom i napravila radnu sobu inspiriranu filmom V for Vendetta. Nova Uradi sam rubrika pokazat će gledateljima kako napraviti krevet, i to za 20 kuna. Palete umjesto podnica, a uzglavlje od drvene letvice i konca – ne zvuči loše! Podovi i zidovi odavno su se prestali oblagati keramikom i drvom. InDizajn predstavlja visoko dekorativnu smolu koja se postavlja i na podove i na zidove. Smola se može oslikavati, a nema fuga za čišćenje. U Makeover rubrici saznajte kako smo od stare i derutne blagovaonice stvorili bijeli i romantični prostor.

TRAJANJE: 30 min

Fotografije

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.