poster

Ples sa zvijezdama

Ples sa zvijezdama (2006)

reality show | Hrvatska
Redatelj: Dalibor Sokolić

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena korisnika: 7/10
(3 glasa)

SEZONA: 7

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Ove subote na Prvom programu HTV-a počinje nova sezona najgledanijeg glazbeno-plesnog showa u Hrvatskoj PLES SA ZVIJEZDAMA. Sedma sezona donosi nekoliko noviteta: umjesto osam, ove se godine natječe 10 parova, a u finale umjesto dva ulaze tri najbolja para.
Zvijezde sa svojim partnerima, profesionalnim plesačima, svoje će plesno umijeće pokazati u standardnim i latino plesovima među kojima su: cha cha cha, jive, foxtrot, samba, rumba, tango, paso doble, quickstep, bečki i engleski valcer.

Plesni parovi su:
ANA BEGIĆ I HRVOJE KRAŠEVAC
NIKA FLEISS I MARKO HERCEG
MIRNA MEDAKOVIĆ I DAMIR HORVATINČIĆ
BARBARA RADULOVIĆ I ROBERT SCHUBERT
BLAŽENKA LEIB I PATRIK MAJCEN
DAVOR RADOLFI I ANA HERCEG
FRANO DOMITROVIĆ I ANA DOMIŠLJANOVIĆ
SAŠA LOZAR I MARIJA ŠANTEK
DARKO JANEŠ I MARIJA STOŠIĆ
NIKO PULIĆ I TAMARA DESPOT

Neposredno nakon izvedbe natjecatelje ocjenjuje stručni žiri u kojem su i ove godine Milka Babović, Elio Bašan, Dinko Bogdanić i Davor Bilman.
Kao i do sad, gledat ćemo osam emisija. U prve dvije nastupaju svi parovi, a u drugoj emisiji započinju eliminacije, odnosno jedan od parova napušta natjecanje.
Uz žiri, natjecatelje telefonskim glasovanjem ocjenjuju i televizijski gledatelji, čije glasovanje počinje po završetku prve emisije i traje tijekom cijelog tjedna.
U prvoj emisiji natjecatelji plešu cha-cha-cha i engleski valcer, a kao gošća nastupit će SEVERINA.

Fotografije

Ples sa zvijezdama 0001 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0002 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0003 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0004 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0005 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0006 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0007 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0008 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 0009 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 001 (7 sezona)Ples sa zvijezdama 0010 (8 sezona)Ples sa zvijezdama 002 (7 sezona)Ples sa zvijezdama 003 (7 sezona)Ples sa zvijezdama 004 (7 sezona)Ples sa zvijezdama 005 (7 sezona)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Moja mačka iz pakla (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Vino i ručak s braćom Stein (2019)

    image
    U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
  • Patrola na autocesti (1999)

    image
    Ova serija donosi najluđe avanture članova novozelandske cestovne patrole; puno kaosa na autocestama, vozačkih nepodopština, brzih potjera s autima i psima u...
  • Tri, dva, jedan - kuhaj! (2014)

    image
    Tri dva jedan - kuhaj! je kulinarski TV show RTL-a u kojem se parovi natječu u uzbudljivim i nepredvidljivim kulinarskim izazovima! Natjecatelji svakog tjedna...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.