poster

ESPN Compact: UEFA Champions League: Paris Saint-Germain vs. Barcelona

UEFA Champions League


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

EPIZODA: 147

SADRžAJ

Četvrtfinalni dvoboj Lige prvaka donosi nam sukob aktualnih prvaka Francuske i Španjolske. Oba kluba su glatko prošla osminu finala, Španjolci su s ukupnih 4:2 izbacili talijanskog prvaka Napoli, a Parižani su s 4:1 nadjačali Real Sociedad. Francuski klub je u posljednjih pola godine u dobroj formi i zadnji poraz im je nanio Milan u grupnoj fazi Lige prvaka početkom studenog. Parižani odlično brane svoj teren ove sezone i Park prinčeva je neosvojiva utvrda još od sredine rujna prošle godine. Xavijeva momčad već 11 utakmica nije poražena nakon što su unutar dva tjedna početkom godine teško poraženi od Reala u finalu superkupa 1:4, zatim od Bilbaa u kupu, a netom nakon ispadanja iz Kupa je uslijedio domaći poraz od Villarreala u prvenstvu 3:5 čime su se Katalonci praktički oprostili od naslova u ligi. Ovaj dvoboj dočekuju nakon četiri pobjede u nizu u kojima su primili tek jedan pogodak i to u 3:1 pobjedi nad Napolijem u uzvratnoj utakmici osmine finala.
Probuđena Barcelona i dalje ima šanse osvojiti Primeru, iako vrlo male. Upravo zato je izgledno kako će Xavi sve snage usmjeriti u Ligu prvaka kako bi se na pravilan način oprostio od svog kluba. Luis Enrique, koji je pak posljednji donio trofej Lige prvaka Barceloni, će biti motiviran protiv Blaugrane, baš kao i Mbappe. Mbappeova forma je fantastična i vrlo je vjerojatno da odlazi krajem sezone u Real, a osim što želi s francuskim klubom podići najelitniji trofej, izbacivanjem Barcelone iz natjecanja bi dodatno porastao u očima Realovih navijača.

Fotografije

ESPN Compact: UEFA Champions League: Paris Saint-Germain vs. BarcelonaESPN Compact: UEFA Champions League: Paris Saint-Germain vs. BarcelonaESPN Compact: UEFA Champions League: Paris Saint-Germain vs. Barcelona

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Argentine Primera División

    image
    Primera División Argentina ili jednostavno Primera División, je profesionalna nogometna liga u Argentini i trenutno najviša razina nogometa u toj zemlji.
  • Ekstraklasa

    image
    Poljsko nogometno prvenstvo, također nazvano Ekstraklasa, najviše je profesionalno nogometno prvenstvo u hijerarhiji poljskog nogometa.
  • Liga budućih šampiona

    image
  • Russian Premier League

    image
    Ruska Premier liga je najjače nogometno natjecanje u Rusiji. U ligi se natječe 16 klubova. Na kraju sezone posljednja dva kluba ispadaju iz lige u niži rang, a...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.