poster

Nogomet, Liga prvaka - 1/4 finala: Manchester City - Real Madrid, 2. poluvrijeme

UEFA Champions League


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

U prvoj utakmici četvrtfinala ovog nogometnog blockbustera svjedočili smo nogometnoj rapsodiji u glavnom gradu Španjolske. Već u prvih petnaest minuta susreta semafor na Santiago Bernabéu je pokazivao 2:1 za Kraljevski klub. Ranim pogotkom Bernarda u drugoj minuti City je poveo na španjolskom tlu. Samo deset minuta kasnije lopta se nesretno odbila od Diasa i Ortega je bio nemoćan, da bi nakon dvije minute Rodrygo povisio na 2:1. Drugo poluvrijeme je pripalo Građanima koji su poravnali rezultat u 66. minuti pogotkom Fodena, a zatim je u 71. minuti Gvardiolov prvijenac u dresu Cityja šokirao sve navijače na Bernabéu i doveo Engleze na korak do pobjede. Međutim, osam minuta nakon Gvardiola, Valverde postiže gol za Real i konačnih 3:3.
Branitelj naslova, City, može itekako biti zadovoljan ishodom na iznimno teškom gostovanju i nadaju se kako će se na putu ka obrani naslova ponoviti priča iz prošlogodišnjeg polufinalnog susreta između dva kluba. Nakon remija u prvoj utakmici, Građani su na svom tlu potopili grandiozni Real čak 4:0. Kraljevski klub s razlogom nosi epitet "kraljevski" i svakako se nada da će pod vodstvom talijanskog maga Ancelottija ove godine podići svoj petnaesti trofej Lige prvaka.

Fotografije

Nogomet, Liga prvaka - 1/4 finala: Manchester City - Real Madrid, 2. poluvrijemeNogomet, Liga prvaka - 1/4 finala: Manchester City - Real Madrid, 2. poluvrijemeNogomet, Liga prvaka - 1/4 finala: Manchester City - Real Madrid, 2. poluvrijeme

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Süper Lig

    image
    Süper Lig je turska profesionalna liga za nogometne klubove. To je najviši rang turskog nogometnog ligaškog sustava i vodi je Turski nogometni savez.
  • Austrian Football Second League

    image
    Die 2. Liga ist die semiprofessionell geführte zweithöchste Spielklasse im österreichischen Fußball unterhalb der Fußball-Bundesliga. Von 2002 bis 2018 hieß die...
  • Austrian Football Bundesliga

    image
    Austrijska nogometna Bundesliga profesionalna je austrijska nogometna liga. Najvišeg je ranga od svih nogometnih liga u Austriji.
  • Slovenian PrvaLiga

    image
    Prva slovenska nogometna liga, trenutno zaradi sponzorskih razlogov imenovana Prva liga Telemach, krajše tudi 1.SNL, je najpomembnejše klubsko nogometno...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.