SEZONA: 2

EPIZODA: 53 - zabavna/ obrazovna emisija

SADRžAJ

Svi mi dobro znamo da održavanje kvalitetne i stabilne veze zahtijeva popriličan trud. Međutim, problemi koji se nakon nekog vremena počnu pojavljivati mogu biti okidač koji će uništiti vašu romansu i samim time uloženi napor. Pa koji su to razlozi zbog kojih ljudi prekidaju veze i što nas tako jako počne živcirati nakon određenog vremena? Kako bi došli do odgovora na ta vječna pitanja, anketirali smo 50-tak ljudi. Što oni misle?
Svi znamo za kineske kolačiće sudbine koji svoju popularnost itekako duguju američkim filmovima. No znate li da prosječni Kinez o njima nema pojma? Povijest tih kolačića je više nego zanimljiva, a jednom sposobnom kineskom imigrantu početkom 20. stoljeća baš je taj kolačić donio ogromno bogatstvo.
Vožnja autobusom preko vode, vožnja indijskim vlakom, koja je opasna po život, putujući disko na kotačima, sve su to najluđe vožnje koje je naš novinar iskusio putujući po svijetu kako bi nam dočarao najneobičnije vožnje od mjesta do mjesta.

Fotografije

Galileo

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.