SADRžAJ

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europa lige Milan na San Siru dočekuje rivala iz Serie A, Romu. Dva talijanska velikana po prvi puta se susreću na europskoj sceni. Obje momčadi su u dobroj formi u posljednje vrijeme, a milanska momčad u 2024. godini ima po jedan poraz u kupu, domaćem prvenstvu i šesnaestini finala Europa lige. Rossoneri imaju sedam uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, među kojima su pobjede u obje utakmice osmine finala protiv praške Slavije.
Njihovi rimski rivali, od odlaska Josea Mourinha i dolaska klupske legende Danielea De Rossija na kormilo ekipe, imaju samo jedan poraz u domaćem prvenstvu, i to od vodećeg Intera. Kao lanjski finalist Europske Lige, ciljevi rimske Vučice su i ove sezone visoki s nadom i da se ove sezone može napraviti korak više i napokon donijeti toliko željeni europski trofej u Vječni grad.

Fotografije

EUROPALIGA: MILAN - ROMA, nogometEUROPALIGA: MILAN - ROMA, nogometEUROPALIGA: MILAN - ROMA, nogometEUROPALIGA: MILAN - ROMA, nogomet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svježi u dan - tjelovježbe

    image
    Lagani fitness-program. Vježbe su sasvim jednostavne i prikladne za svakoga koji to želi neovisno o godinama! Fizioterapeut-tka pokazuje prakticne vježbe za...
  • Dani ribolova

    image
    Emisija o ribolovu.
  • The Short List (2018)

    image
    Opsežna kompilacija najvažnijih i najzapamćenijih trenutaka, osoba i događaja iz svijeta sporta.
  • Mobil 1 The Grid

    image
    Mobil 1 The Grid fokusiran je na sve velike serije utrka zajedno s neviđenim pristupom nekim od najvećih sportskih timova i vozača.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.