SEZONA: 2

EPIZODA: 22

SADRžAJ

Dinka je potpuno porazila činjenica da je slijep. Od doktora traži da mu barem vrati Leilina pisma i saznaje da su ona izgubljena u požaru. Od Leile mu je ostala samo fotografija koju ne vidi što je bio okidač za njegov agresivni ispad. Smiruje ga Dalia koju su umalo policajci izdali nakon što su u kući Zlatarevih tražili od nje odgovor na pitanje tko je Dinka opskrbio šibicama i svijećom. Ipak, Daliu to ne spriječi da ga i dalje posjećuje i pruži utjehu. Njih dvoje postaju sve bliži.Vjera se suoči s Alenom i kaže mu kako će radi njega izgubiti kćerku. On joj kao jedino rješenje nudi da ga ostavi i da počne život bez njega. Ona nevoljko i uz puno muke ipak pristaje. U međuvremenu, Tonči, nakon susreta s voljenom kćerkom Nikol, od Jakova zatraži da sazna što se točno dogodilo s Nelom i Šimunom i poruči da neće na operaciju ako je ona plaćena Šimunovim novcem. Jakov je zgrožen očevim odbijanjem operacije, a on skupi snage, pobjegne iz bolnice i krene prema Neli. Nela je pak saznala da je Šimun htio zaprositi još prije trideset godina zbog čega mu ponudi ruku mira. Šimuna to razblaži, ali ona, nakon što je kćerka izvrijeđa, odluči pobjeći Tončiju.

Fotografije

Larin izborLarin izbor 01Larin izbor 02Larin izbor 03Larin izbor 04Larin izborLarin izbor 05Larin izbor 06Larin izbor 07Larin izbor 08Larin izbor 09Larin izbor 16Larin izbor 17Larin izbor 18Larin izbor 19Larin izbor 20Larin izbor 21Larin izbor 22Larin izbor 23Larin izbor 24

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.