SEZONA: 1

EPIZODA: 124

SADRžAJ

Što se dogodi kada na vrhuncu karijere u jednoj bizarnoj sekundi izgubite sve za što ste godinama radili? Alen Stošić (Marko Braić) zvijezda je nogometnog kluba Croatia pred kojim je transfer života u Španjolsku. Kada u bizarnoj nesreći tijekom procesije u rodnom Kamenu ozlijedi već ozlijeđeno koljeno, Alen mora početi ispočetka. Tridesete ga okrutno dočekaju, transfer propadne, a doživi i krah veze s nekadašnjom missicom Kristinom (Arija Rizvić). Iz grižnje savjesti, jer je upravo ona skrivila njegovu nesreću, mlada odvjetnica Maja Romić (Tea Šimić) preuzima Alenov sudski proces s pohlepnom mu bivšom djevojkom. Kada Alenova karijera naglo propadne, ruše se svi snovi njegova oca Mirka (Emir Hadžihafizbegović), koji sada mora pronaći novi način da dostigne toliko željeni uspjeh. Na ekrane RTL-a stiže dramska serija sa elementima humora iza serije stoji prepoznatljivi tim sastavljen od autora Mirne Miličić, Vlade Bulića i Gorana Rukavine. Važnost obitelji, ambicija, ljubav, novac- glavne su to niti vodilje kojima su se vodili tvorci serije, a majstori svog posla i ovog puta isporučili su vrhunski, duhovit scenarij, naslonjen i na dinamičnu hrvatsku svakodnevicu. Nekretnine, nogomet i novac goruće su teme hrvatskog društva, a u tom kontekstu odvija se i fabularna nit serije, koja je okupila sjajnu glumačku ekipu sastavljenu od plejade legendarnih glumaca s ovih prostora, ali i mladih nada. Glavna muška uloga pripala je mladom i talentiranom Marku Braiću kao Alenu Stošiću, dok se u naslovnoj ženskoj ulozi našla sjajna Tea Šimić. Gledatelji će imati prilike u ulozi glavne negativke pratiti izvrsnu Ariju Rizvić, a sjajna je vijest da se nakon niza godina na hrvatske ekrane vraćaju i proslavljeni Emir Hadžihafizbegović te Frano Lasić, koje ćemo prvi put u njihovim karijerama gledati kako igraju zajedno. Serija donosi i likove snažnih žena, koje će veliki dio zapleta i raspleta serije držati u svojim rukama. Među njima gledatelji će imati prilike pratiti sjajne Andrijanu Vicković, Ivanu Krizmanić, Milu Elegović, Nadiju Cvitanović, Petru Dugandžić, Bugu Šimić, Nives, Anu Begić Tahiri, a tu su i Filip Juričić, Kristijan Ugrina, Marko Petrić, Slaven Knezović, Josip Brakus, Janko Rakoš, te Žarko Radić i Nada Gačešić Livaković, koje iskusniji gledatelji pamte iz kultnih 'Kapelskih kresova'.

Fotografije

San snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snovaSan snova

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.