SADRžAJ

Dessa i Miki su dobili sina, Zaharija, ali ga Dessa zove Zakari, tepajući mu Zak. Zbog obaveza oko Zaka Dessa nema vremena da razmišlja toliko o poslovnoj propasti koja ju je zadesila. Naime, Pjer je "ukinut" u Parizu, a samim tim i Dessno bavljenje modom - bar za sada. Ono što je dobro, premeštaj na Goliju nije stigao, već su i dalje u selu.
Ljuba i Ceca su dobili devojčicu. Ljuba dobija vesti iz Pariza o slici, a Ceca je za razliku od Desse sjajno organizovana majka.
Ljubav Butke i Bobe je na probi, jer Butka otriva da njegova supruga mnogo hrče, a i Živana je u problemu, jer od njenog plana sa narikačama nema ništa. Izgubila je Miru i Verku, glavnog soprana. Nit’ ima pesme, nit’ ima tračeva. Mira je pobegla iz sela i otišla Slavku u zagrljaj.
Milijana se zdušno angažovala da pomogne Dessi, ali skidanje sa "začina" joj teško ide. Jedino dobro je što Vesko i dalje ima novac koji je zaradio u Cajinoj kladionici.
Da ne zaboravimo na novi ljubavni par - Caja i Verka. Ljubav cveta, ali Caja bi sad možda i nešto više od devojke. Voleo bi da ima naslednike kojima će ostaviti sav svoj imetak. Verka se baš i ne slaže sa tom idejom.
A Čedi je konačno krenulo, nakon mnogih trofeja koje je osvojio Kazanova, njegov pas, konačno dobija uput za parenje koje će biti plaćeno.
Ovo je samo uvod u treću sezonu "Popadije", a šta će se još sve njima dogoditi u narednih 15 epizoda gledajte petkom na Prvoj. Jer, garantujemo vam mnogo smeha, obrta i krajnje komičnih situacija.
Serija “Popadija” predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, u kojoj glavne uloge tumače Nina Seničar i Dejan Bućin. Stilski, serija je nalik popularnim delima "Moderna porodica" (Modern Family) i "Lutalica" (Fleabag).
Desa (Nina Seničar) i Milan (Dejan Bućin) upoznali su se tokom Milanovih studija teologije u Beogradu. Njihova veza je veoma brzo dovela i do braka, nakon čega je Milan postao pop sa parohijom u jednom malom selu. Desi se ideja da Njujork i Los Anđeles, gde je bila model, zameni za selo nimalo ne dopada, ali ipak sa suprugom stiže u parohiju.
Pop i popadija zainteresovaće seljane, posebno suprugu bivšeg sveštenika koji je zbog bolesti poslat u penziju. Serija prati odnose novih i starih stanovnika i njihove dogodovštine. Spoj je modernog i tradicionalnog, ispunjena duhovitošću i specifičnim karakterima.
Uz Ninu Seničar i Dejana Bućina, deo glavne glumačke postave bili su i Gorica Popović, Zinaida Dedakin, Aleksandar Dimitrijević, Radomir Nikolića, Suzana Lukić, Nikola Trišić i Nikola Milenković. U epizodnim ulogama pojavili su se: Danica Maksimović, Gordan Kičić, Denis Murić i mnogi drugi.
Seriju “Popadija” osmislio je kreatorski tim Zoran Lisinac (reditelj i scenarista hit filma i serije “Toma”) i Jelena Volf Lisinac (“Ubice mog oca”, “Koreni”). U timu scenarista su Maja Pelević (“Jutro će promeniti sve”), zatim Olga Dimitrijević, Marija Cvetković i Dunja Petrović, kao i “Kruševac Geto” duo Nikola Trišić i Nikola Milenković.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.