poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 93

SADRžAJ

Pedro uhvati Carolu za svojim računalom i prijeti joj. Livia uđe u sobu i objašnjava da već zna sve njegove planove protiv Felipea. Massimo poziva Rosu na večeru u svoju kuću s ciljem da dobije odgovor na svoju bračnu ponudu. Alex se žali na majčin stav prema njegovim školskim prijateljima. Dorotéia promatra kako se Bento promijenio i hvali ga. Livia shvaća da su njezina majka i Pedro kovali plan kako bi kupili Felipeove kuće. Ljutita daje otkaz u tvrtki. Emilia je ljuta što je Pedro obavijestio Carolu o svojim planovima. Bento govori Rosi koliko je zla učinio Zildi i njezinoj obitelji i želi njihov oprost. Felipe se iznenadi kad vidi Liviju u kolibi i ona kaže da je otišla od kuće i želi ostati s njim ondje. Carola se suprotstavi Pedru kad je on opet počne ucjenjivati. Botelho donose cvijeće Salome. Massimo postaje ljubomoran. Alberto pokušava Emiliji reći istinu, ali ona ga prekida i on izgubi hrabrost da otkrije koliko joj je zla učinio. Melissa kaže Dorotéiji da će otići s njom u šetnju gradom. Carola predloži Aniti da unajme kuću i žive zajedno. Chico kaže Gemi "mama" i gane je. Carola govori Emiliji istinu o svojoj prošlosti. Vitoria brani Emiliju pred Bernardom. Felipe dovede Liviju na večeru u Zildinu kuću i predstavlja je kao svoju ženu.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.