poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)

telenovela | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 92

SADRžAJ

Pedro predlaže Melissi da financira njezinu rastavu u zamjenu za njezin udio u Felipeovoj vinariji s namjerom da ga uništi. Melissa uzbuđeno govori majci o dogovoru s Pedrom. Vitoria govori Bernardu da je otkrila kako je ona Emilijina majka. Anita upozori Líviju na Pedra. Melissa kaže Felipeu da je angažirala najskupljeg odvjetnika u gradu da je zastupa protiv njega. Bernardo je razočaran Emilijom i prekida vezu. Afonso moli Berenice da mu bude djevojka. Carola oda Liviji da Emilia želi uzeti Felipeove kuće. Lívia se sukobljava s majkom i prijeti da će je ostaviti ako učini neko zlo Felipeu ili Vitoriji. Livia odlučuje istražiti zašto i kako je Emilia namjeravala uzeti Felipeove kuće i shvaća da je Pedro upleten u te planove. Felipe kaže Afonsu da namjerava predložiti nagodbu Melissi. Anita govori Robertu da će tijekom vikenda obaviti umjetnu oplodnju, a on se osjeća odbačeno. Vitoria pokazuje Emiliji osmrtnicu koju je Alberto dao, ali ona ne vjeruje majci i otjera je iz bolnice. Bernardo odlazi u pećinu i prisjeća se svog susreta s Emilijom. Chico zamoli Gemu da dopusti da pozove prijatelje. Ona mu predloži pidžama-zabavu. Dok je Felícia kod Geme, Massimo zamoli Salomé da napravi intimnu večeru. Ona se razveseli. Livia i Carola pretražuju Pedrovo računalo kako bi pronašle tragove o njegovim planovima protiv Felipea. Pedro uhvati Carolu kako pretražuje.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.