poster

WWE Smackdown: Pro-hrvanje

WWE SmackDown! (1999)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 1494

SADRžAJ

Poput „Raw“, bratski WWE „Smackdown” spektakl nešto je mlađi te se prikazuje od 1999., ali je jednako popularan te se održao u 163 arene, 148 gradova širom svijeta, slaveći svoju 900. epizodu u 2016. Prvobitni set na “Smackdownu” uključivao je ulaz i pozornicu ovalnog izgleda s ogromnim titantron ekranima, na kojima se pokazivao ulaz boraca i svirale su se pjesme kečera, po čemu se „Smackdown“ razlikovao do “Rawa”. Jedna od legendi WWE i „Smackdowna“ je Dwayne Johnson, u ringu poznatiji kao The Rock, često je znao govoriti da je on vladar „Smackdowna“ jer je show dobio naziv prema njegovoj uzrečici "Layeth the smackdown", no s tim se sigurno neće složiti John Cena, koji je od 2001. sudjelovao u WWE, s vremenom se upustio u repersku karijeru, koju je fino ukoregrafriao u svoj kečerski lik, što mu je donijelo i dodatnu atrakciju u „Smackdownu“, da bi kasnije preuzeo drugačiji ulogu pa je prozvan najsvestranijim kečerom ikada, a po mnogima i jednim od najvećih svih vremena.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Professional Bull Riders

    image
    The Professional Bull Riders, Inc. je međunarodna organizacija za profesionalno jahanje bikova sa sjedištem u Pueblu, u američkoj saveznoj državi Colorado.
  • Kite Masters

    image
  • Sportske igre mladih

    image
    Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi i svojevrsni fenomen koji svojom tradicijom dugom 26 godina svjedoči kako dobra vizija,...
  • Canoe Sprint European Championships

    image
    The Canoe Sprint European Championships is an international canoeing and kayaking event organized by the European Canoe Association (ECA).
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.