poster

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!

LIDIA'S KITCHEN Reflecting and Reconnecting 8 (2013)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 8

EPIZODA: 12

SADRžAJ

Za mladu djevojku iz malog ruralnog mjesta, veličanstveni njujorški neboderi bili su za Lidiju čudesan prizor. Kad je bila tinejdžerica, morala je kuhati za roditelje koji su dolazili kasno kući s posla i često bi im pripremala variva. Lidia će danas pripremati krepko varivo od krumpira s tjesteninom te palentu s medom i bobičastim voćem, kako bi iskoristila ostatke palente.

Fotografije

Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!Lidijina kuhinja - Sjećanja i povratak korijenima: New York, stižem!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Phoenix Runde (1997)

    image
    The program provides a forum for the current political debate in Germany.
  • Da pređemo na ti

    image
  • Horor astral

    image
    Što se stvarno dogada u astralu? Gabriele objašnjava, da ovostranstvo nije odijeljeno od onostranstva i da dušu slijede čovjekova djela. Osim toga, objašnjava...
  • Pressica

    image
    TV Intervju, talk show - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.