poster

Vrijeme ljubavi

Tempo de Amar (2017)

telenovela | Brazil

EPIZODA: 38

SADRžAJ

Fernão je zadovoljan kada čuje da će g. José Augusto priznati Terezu kao svoju kćer. José Augusto zove Emílijinu kuću. José Augusto kaže da neće dopustiti da Fernão izvuče korist iz braka s Terezom. Maria Vitória otkrije da je Celinina sestrična. Alzira postane napeta kada sazna za Mariju Vitóriju. Brani Celini da išta kaže Celesti. Balbina ne primijeti kada Lzirin prsten upadne u džem. Eunice traži Lucindu. Teodoro odlazi u kabare. José Autusto kaže Henriqueti da će se osvetiti Ináciju ako se oženio drugom ženom, umjesto Marijom Vitórijom. Olímpia govori savjetniku gdje se nalazi Vicente. Lucinda razgovara s Ináciom. Savjetnik posjeti Vicentea. Pansion gđe Nicote je prepun policije. Svi su uhićeni.

Fotografije

Vrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubaviVrijeme ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.