SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Pilot - Part 1

SADRžAJ

Posrednici Kate Reed ovo je prvi dan da se vratila na posao u Reed & Reed nakon smrti svog voljenog oca, osnivača tog odvjetničkog ureda. Ali na Kateinu žalost, malo je vremena za tugovanje: kako Teddyja Reeda više nema, Reed & Reedu gori pod petama i Kateina vještina u razrješavanju sukoba potrebnija je nego ikada.

Prvo je "zla" maćeha (i partnerica) Lauren angažira da riješi spor između Charlesa i Douglasa Peasea, oca i sina za kormilom Pease Inc.-a, jednog od najvećih klijenata Reed & Reeda. Dougova nedavna vožnja u pijanom stanju ugrožava realizaciju ugovora na kojem je Reed & Reed radio mjesecima, a Kate mora istražiti prometnu nesreću, smisliti kako da Charlie i Doug prevladaju razmirice i pobrinuti se da svatko od sudionika postupi pošteno − svidjelo se to njima ili ne.
Kate su u međuvremenu također pozvali da posreduje u sporu zbog propale prosidbe, vrijednom deset milijuna dolara, a ima smo jedan dan da sredi taj slučaj.
Kate ima pune ruke posla, ali uz pomoć vjernog tajnika Leonarda, odanog brata Spencera i ne posve bivšeg muža Justina − koji je usput još i pomoćnik okružnog tužioca − spremna je poduzeti što god je potrebno da spasi stvar.

Fotografije

Pravedno i prema zakonuPravedno pravo 01Pravedno pravo 02

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
    "Nora Kaminski - without a doctorate." This is how Tanja Wedhorn introduces herself to the residents of Rügen as a doctor in "Practice with a sea view". The...
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.