Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Bento vodi Vitóriju u Bernardovu i Emílijinu nekadašnju kuću. Dr. Botelho savjetuje Gemi da razgovara s Lívijom o majčinu zdravstvenu stanju. Melissa posjeti samostan s Felipeom. Njih dvoje gledaju kako Lívia odlazi u Bela Rosu. Bento pokazuje interes za Anitu. Emília bunca u vrućici. Felícia se zabavlja s Ritom, a Mássimo to odobrava. Lívia primi Anitino pismo. Govori ocu Luísu da se hitno mora vratiti u Campo Belo. Otac Luís naredi Líviji da nastavi put u Bela Rosu, no djevojka se odluči vratiti s Arielom kako bi vidjela Emíliju. Vitória kaže Felipeu da želi doživjeti da on dobije dijete s Melissom. Zilda predlaže Afonsu da se zbliži s Biancom. Melissa govori Dorotéiji da neće dopustiti da Felipe ostane u Campo Belu. Emília i Gema žele da Lívia bude zaštićena u Bela Rosi i da bude sretna. Gema pokušava spriječiti Líviju da vidi majku, djevojka postane sumnjičava.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.