poster

Dva svijeta, jedna ljubav

Além do Tempo (2015)


Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Grofica Vitória posjeti samostan i upozna Líviju. Emília vidi kako grofica Vitória razgovara s Lívijom i zabrani kćeri da se približava obitelji Castellini. Emília se dogovori s ocem Luísom da Lívia što prije da redovničke zavjete. Lívia ispituje majku o njezinoj mržnji prema grofici Vitóriji. Melissa prizna majci Dorotéiji da će poslati Alexa u internat nakon što se uda za Felipea. Bento zlostavlja Anitu, a Rosa prizna da ga se boji. Salomé zaposli Ritu kao Felícijinu guvernantu. Felícia obeća Alexu da će ga posjećivati. Felipe kaže Mássimu da razmišlja o otkupu tetine zemlje. Pedro izjavi ljubav Líviji, a ona odbije pobjeći s njime. Vitória odlazi na tajanstveni put sa Zildom i Bentom. Lívia se priprema dati zavjete. U Emílijinoj kući izbije požar. Ariel je uspije spasiti iz vatre, ali kuća je izgorjela. Vitória se nada da Emília nije preživjela požar. Gema i Chico brinu se o Emíliji. Ona zamoli prijateljicu da čuva Líviju. Vitória, Zilda i Bento stižu na svoje odredište.

Fotografije

Dva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubavDva svijeta, jedna ljubav

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.