poster

Superman i Lois: WHAT KILLS YOU ONLY MAKES YOU STRONGER

SUPERMAN AND LOIS III. EP. 13 - WHAT KILLS YOU ONLY MAKES YOU STRONGER (2023)

akcija | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 3

EPIZODA: 13 - WHAT KILLS YOU ONLY MAKES YOU STRONGER

SADRžAJ

Tyler Hoechlin i Elizabeth Tulloch glume najpoznatijeg svjetskog superjunaka i najpoznatiju novinarku iz stripa dok se nose sa stresom, pritiscima i složenostima s kojima se suočavaju zaposleni roditelji u današnjem društvu.
Nakon godina suočavanja s megalomanskim superzlikovcima, čudovištima koja razaraju Metropolis i izvanzemaljskim osvajačima odlučnima da unište ljudsku vrstu, najpoznatijeg svjetskog superjunaka, Čovjeka od Čelika zvanog Clark Kent (Tyler Hoechlin) i najpoznatiju novinarku iz stripa, Lois Lane (Elizabeth Tulloch) čeka jedan od najvećih izazova dosada – stres, pritisci i složenosti s kojima se suočavaju zaposleni roditelji u današnjem društvu. Kao da zastrašujući posao podizanja dvojice sinova već nije dovoljno kompliciran, Clark i Lois moraju se brinuti i hoće li njihovi sinovi, Jonathan (Jordan Elsass) i Jordan (Alexander Garfin), naslijediti očeve kriptonske supermoći kad odrastu.

Fotografije

Superman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i LoisSuperman i Lois

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ben Hur (2010)

    image
    Bogati židovski princ i trgovac, Ben Hur (Joseph Morgan) živi u Jeruzalemu sa svojom obitelji. Zajedno s upraviteljem (Hugh Bonneville), u grad stiže i novi...
  • Sanditon (2019)

    image
    Nedovršeni posljednji roman Jane Austen živopisno je uprizoren u ovoj smionoj i briljantnoj adaptaciji. Sandition je mjesto koje se brzo mijenja. Ovo nekoć...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.