poster

Heartland: The Path Less Traveled

Heartland (2023)


SEZONA: 17

EPIZODA: 1 - The Path Less Traveled

SADRžAJ

Najdugovječnija kanadska serija Heartland nastavlja se 17. sezonom, koja se odvija na legendarnom imanju Heartland i u izmišljenom gradiću Hudsonu u podnožju prekrasnog Stjenjaka. Zanimljivo je da u seriji glume isti glumci od samoga početka, pa je i to dokaz koliko im je ona, kao i gledateljima diljem svijeta, prirasla k srcu.
Tema koja se provlači kroz ovu sezonu je prihvaćanje neočekivanog, nova iskustva i spoznaje, kretanje nepoznatim stazama. Obitelj Bartlett Fleming naći će se pred novim izazovima, spremni na nove pustolovine i veze. Ali ma koliko život donosi iznenađenja, Amy, Lou, Jack i Tim, četvero najvažnijih i najpostojanijih likova, ostaju vjerni Heartlandu, koji je naraštajima u njihovu vlasništvu.
Ova sezona ima 10 epizoda, od kojih je prva ujedno i 250. nastavak serije koja je krenula u emitiranje davne 2007. godine.
---
Amy je iznenađena kada se na ranču pojavi Mallory u zadnjim tjednima trudnoće s divljim konjem. Jack i Tim ponovno nalaze temu za nadmetanje, a Lou se mora suočiti s poznatim suparnikom za mjesto novog gradonačelnika Hudsona.

TRAJANJE: 45 min

Fotografije

HeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartlandHeartland

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
  • Frühling (2011)

    image
    Katja Baumann is a nurse working in a hospital in Munich. One day as she leaves the hospital she meets Tim Lechner, a young boy who tells her his mother is in the...
  • At Home in the Mountains (2018)

    image
    The family feud has gone on for decades. Sebastian cannot forgive his erstwhile friend Lorenz for causing the accidental death of his son. Nor can Lorenz forgive...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.