poster

Skupljači milijunaši: John and Caroline

Millionaire Hoarders (2023)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - John and Caroline

SADRžAJ

U ovoj epizodi upoznat ćemo ljubitelja automobila Johna, koji je svaki centimetar okućnice svoje četverosobne kuće ispunio klasičnim automobilima. Kupuje i obnavlja automobile još od mladih dana, no sada on i supruga Amanda žele mirno dočekati starost pa se odluči rastati od dijela svoje zbirke kako bi im osigurao mirovinu. Stručnjaku i također ljubitelju automobila Cliveu za oko zapnu dva klasična automobila iz Johnove kolekcije, za koje bi mogao dobiti lijep iznos. Hoće li mu se prodaja na dražbi isplatiti kao što se Clive nada? U Gloucestershireu, Rachel i Ronnie pokušavaju pomoći vlasnici gostionice i prenoćišta Caroline. Zajedno s njima, od voljenog je oca naslijedila i zbirku neobičnih predmeta. No održavanje gostionice je skupo te Caroline mora donijeti tešku odluku i odreći se dijela očeve kolekcije kako bi spasila zgradu. Ronnie uočava egzotično životinjsko krzno koje bi moglo biti rješenje za Carolineine probleme - uspije li dokazati da je autentično.

Fotografije

Skupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunaši

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.