poster

Skupljači milijunaši: Carole & Roger and Emma

Millionaire Hoarders (2023)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Carole & Roger and Emma

SADRžAJ

U ovoj epizodi upoznat ćemo umirovljene umjetnike, Carole i Rogera. Svih devet soba svoje georgijanske kuće napunili su neobičnim predmetima koje su donijeli iz cijelog svijeta. Njihovoj kući hitno treba obnova, a budući da nemaju velike prihode, odluče pozvati stručnjake u pomoć. Nakon desetljeća skupljanja stvari, Carole i Roger posjeduju potencijalno neprocjenjivu zbirku, uključujući i vrlo vrijedno obiteljsko naslijeđe. No hoće li se moći odreći skupljenih predmeta kako bi došli do novca koji im je prijeko potreban? Za to vrijeme vlasnica zalagaonice Rachel pregledava bogatu kolekciju nakita bivše odvjetnice Emme. Odrekla se dobro plaćenog posla kako bi slijedila svoj san i pokrenula posao s nakitom. No nakon što je potrošila gotovo svu ušteđevinu, mora pod hitno doći do još novca kako bi spasila svoj biznis. Rachel pronalazi dragulj koji bi joj mogao donijeti veliku svotu novca i zauvijek promijeniti život.

Fotografije

Skupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunašiSkupljači milijunaši

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.