SEZONA: 4

EPIZODA: 1 - Founder's Day

SADRžAJ

Ponovno prikazujemo 4. sezonu Eureke, jedne od najpopularnijih i najosebujnijih američkih znanstveno-fantastičnih serija, u kojoj se pojavljuje potpuno novi član glumačke ekipe, sa sjajnom postavom gostujućih glumaca i s velikim iznenađenjima.
Eureka se doima običnim ugodnim gradićem pacifičkog sjeverozapada, ali zapravo je tajna zajednica genija koje je vlada okupila radi strogo povjerljivih istraživanja. Nehotice su stvorili mjesto na kojem se može dogoditi sve što možete zamisliti... i događa se. Novi i stari fanovi neće htjeti propustiti velike promjene koje čekaju sve u Eureki nakon što kataklizmička promjena u potpunosti promijeni njihove živote.
Ove sezone Eureki se pridružuje James Callis kao znanstvenik dr. Grant, bivši stanovnik grada, čiji neočekivani povratak veoma uzbuni sve i stvara nevolje šerifu Jacku Carteru, s obzirom na Grantov interes za Allison Blake. Četiri sezone Callis je bio dr. Gaius Baltar u nagrađivanoj seriji Galactica (također prikazanoj na HTV-u) i portretiranjem egotističnog oportunističkog genija osvojio je pohvale i kritičara i ljubitelja serije.
U Eureki glume Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Joe Morton, Erica Cerra, Neil Grayston, Niall Matter, James Callis i Jordan Hinson. Autori i izvršni producenti su Jaime Paglia i Bruce Miller.
I ove sezone epizode su režirali glumci serije Colin Ferguson i Joe Morton, a po prvi put režirala je i glavna glumica Salli Richardson-Whitfield. Gostujući glumci ove sezone su Jaime Ray Newman (Eastwick), Matt Frewer (Watchmen) i Wil Wheaton (Zvjezdane staze: Nova generacija) i Jamie Kennedy.
---

1. epizoda:

Carter, Allison, Jo, Fargo i Henry vrate se u Eureku 1947. Unatoč bezizlaznosti situacije, uz pomoć lokalnog znanstvenika nalaze put natrag u sadašnjost, ali dom je sada sasvim drukčije mjesto.

Izvršni producenti: Jaime Paglia i Bruce Miller

Fotografije

Gradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić EurekaGradić Eureka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Moderna Obitelj (2009)

    image
    Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor...
  • Emma (2009)

    image
    Ljubavna priča o mladoj ženi koja se tako zdušno bavi ljubavnim životom svojih bližnjih da ne vidi što joj bode oči. 21-godišnja Emma Woodhouse nema razloga za...
  • Prijatelji (1994)

    image
    Zavirite u srca i umove šestero prijatelja koji žive u New Yorku dok istražuju tjeskobe i apsurde stvarne zrelosti. Ova pametna, sofisticirana serija nudi...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.