poster

Najopasnije željezničke pruge na svijetu: Der Anden Explorer

Die gefährlichsten Bahnstrecken der Welt (2023)

dokumentarni | Njemačka

SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Der Anden Explorer

SADRžAJ

One dodiruju nebo, vode preko ekstremnih visina, oceana i savana, opiru se uraganima... Gradnja željeznice izazov je za inženjere i graditelje koji već gotovo tristo godina osvajaju prirodu najsuvremenijom tehnologijom. Željezničke pruge su dokaz visokog inženjerskog umijeća i svjedoci volje čovjeka da otvori nove putove u nepoznato kako bi osvojio prirodu i njezina blaga.

Fotografije

Najopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.