poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 25

SADRžAJ

Silvia ode razgovarati s Angelom i reći joj da Lamberto želi Andrésu dati svoje prezime. Angela gubi pribranost kao uvijek i vrijeđa je. Silvia kaže Angeli da spava sa svim muškarcima. Na to ona pobjesni i kaže da je Andrésova budućnost u njezinim rukama. Elsa daje Nori haljinu, a ona joj kaže da će je odjenuti za idući susret sa svojom zabranjenom ljubavi. Irene kaže Esteli da je Armando imao srčani udar, a Estela je iznenađena jer Armando nikada nije imao problem sa srcem. Estela se brine jer ne može biti s djecom, ali Irene je podsjeća da moraju nastaviti s planom kako bi Armando bio zasluženo kažnjen. Djeca tuguju jer ako im otac umre, a majka je nestala, oni ostaju siročad. Na medenome mjesecu Aurora napravi Carlosu scenu kad upozna Mariel, Carlosovu kolegicu s fakulteta. Uplakana Elena kaže Gerardu da ne može živjeti bez oca. Elena brani Ireni da posjećuje njezinu obitelj jer sumnja da nešto skriva. Angela dolazi u bolnicu nakon što je čula za Armandovo stanje. Sudac naredi da Andrésa premjeste u zatvor San Miguel. Iván je ljubomoran na Noru jer se zabavlja sa svojim vršnjacima.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.