poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

SEZONA: 1

EPIZODA: 18

SADRžAJ

Medicinska sestra iznenadi Héctora koji izlazi iz bolnice s Estelom, ali dopusti im da odu. Ángelu boli trbuh. Gerardo je pošalje u bolnicu. On je pita tko ju je ozlijedio, a ona kaže da je to učinio Lamberto. Armando vidi Elsu i Andrésa na ulici i pozli mu. Héctor vodi Estelu u hotel i skrivečki je vodi u sobu. Elsa ne sluša Armanda i odlazi k Meche. Lamberto i Gerardo se nađu u bolnici. Gerardo mu kaže da ode. Silvia pokuša odvrati Andrésa da ode s Elsom u México. Héctor kaže Gerardu da je izvukao Estelu iz bolnice i da su u bolnici. Gerardo vodi Elsu u hotel kako bi vidjela Estelu. Dr. Leónidas kaže Armandu da je Estela pobjegla. Estela i Elsa se zagrle. Sretne su jer su opet zajedno. Armandu lakne zbog vijesti i zaključi da je Héctor pomogao Esteli u bijegu. Horacio i Aurora ulaze u hotelski ured i strasno se ljube. Carlos otvori vrata ureda i zamalo da ih nije uhvatio. Elsa kaže ocu Reynaldu da je sretna jer će roditi dijete muškarca kojeg voli. Svećenik otkrije da ju je Guillermina čula.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.