SEZONA: 1

EPIZODA: 79

SADRžAJ

Ines je iznervirana pretjeranom brigom kojom je okružena. Iako joj cijela obitelj nastoji biti na usluzi, ona se posvađa sa svima. Kasnije shvati da je pretjerala pa se ispriča i konačno se uspije opustiti te zajedno s Markom provodi romantične trenutke. Suzana i Milivoj su u odličnim odnosima, za razliku od Sare koja nije htjela doći na zajedničko okupljanje, a Ana odlazi u Split provjeriti što Srđan i Mila rade i prekida njihov poslovni sastanak. Srđan je razočaran Aninim nastupom i oni svoju svađu nastavljaju u stanu gdje Srđan slučajno otkrije da su cijelo vrijeme bili prisluškivani. Edo dobije ideju - unajmit će kafić!

Fotografije

Ruža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)Robert Kurbaša (Srđan Matošić)Ruža vjetrova 2 - Ante, Jelena i PetarRuža vjetrova 2 - Krsto i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija, Ranko i Mila

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.