poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Elsa se ubaci između Armanda i Estele i spriječi njegovo zlostavljanje. Elsa pita Estelu zašto tolerira Armandovo zlostavljanje. Meche kaže Elsi da će otići s njom u internat u Chihuahui. Ángela i Lamberto pripreme večeru i pozovu Estelu, Armanda, Elenu, Gerarda i Elsu. Otac Reynaldo kaže Armandu da internat nije za Elsu, ali Armando ne popušta. Tijekom večere Héctor iznosi svoje planove ako ga izaberu za načelnika općine. Armando mu kaže da improvizira u politici. Héctor mu odgovara da zna tko je došao u selo bez novčića i oženio se bogatašicom. Armando napušta večeru, Estela ostaje. Héctor vozi Elenu, Elsu, Gerarda i Estelu kući. Armando drsko izvuče Estelu iz džipa i prijeti Héctoru. Oni se potuku. Elsa kaže Esteli da je čula kako Ángela govori Armandu da misli kako Estela zna za njihovu vezu.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.