SEZONA: 1

EPIZODA: 83

SADRžAJ

Estela objašnjava odvjetniku Barrosu kako ju je Armando natjerao da potpiše dokument kad ona nije bila posve prisebna. Barros kaže Esteli da svi koji su je posjetili u klinici moraju svjedočiti o njezinom zdravstvenom stanju. Bruno je iskren prema Meche i kaže joj da će večerati s Natalijom. Flor kaže Esteli da će svjedočiti u njezinu korist. Meche kaže Carlosu da je Aurora napustila njega i Leonor, i da se neće vratiti. Elena je bezobrazna prema Héctoru. Estela joj kaže da može napustiti kuću kad god želi. Bruno kaže Nataliji da je njihov brak davno propao, ali ona to poriče, a zatim ga optuži da je nevjeran Meche. Elsa traži od Horacija da pričeka nekoliko mjeseci prije nego što zatrudni. Detektiv Castillo kaže Andrésu da je Tomy umiješan u pranje novca. Protivno Jaimeovim željama, Verónica vodi Evu u bolnicu gdje joj propišu antibiotik. U kući za upoznavanja Aurora upoznaje Gilberta iz praonice rublja. Gerardo i otac Reynaldo kažu Esteli da će svjedočiti u njezino ime. Aurora uspije nazvati iz Fabiánova ureda, ali javi se Meche i optuži je da je napustila Carlosa i Leonor, te spusti slušalicu. Estela kaže Armandu da posjeduje dionice koje joj je Irene ostavila i stoga ima upravljački paket dionica u tvrtki.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.