SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - hrvaška humoristična

SADRžAJ

"Nora hiša" je serija o na videz običajnih ljudeh iz soseske - tistih z malo denarja in veliko velikimi željami, težavami in še več smole. Miljenko Majer je nekakšen igralski Don Kihot, mali igralec z velikimi ambicijami. Bolj kot sanje o slavi in bogastvu ljubi Matildo in njunega sina Filipa, srednješolca, nagnjenega k nogometu - v katerem seveda vidi izpolnitev svojih ambicij.
Majerjevi so ljudje, katerih hiša je vedno polna nepovabljenih gostov, so taki ljudje, ki nikomur ne znajo reči NE. Prav zato z njimi živi upokojeni policist Đuro Pletikosa, ni dneva, ko se ne bi oglasila deklica Božena, čistilka Brankica pa pogosto dela za manj kot za ceno, saj se ji življenje Majerjevih zdi zastonj zabava. Laci, lastnik kavarne, v kateri Miljenko preživi večino svojega delovnega časa, večinoma polnega odmorov in dolgih čakanj na manjši nastop, skrbi za trgovanje in finančne kombinacije. Kako biti srečen, zmerno bogat in uspešen, je moto zgodbe o prebivalcih "nore hiše".

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.