poster

Najopasnije željezničke pruge na svijetu: Tazara, Tanzanija - Zambija

Die gefährlichsten Bahnstrecken der Welt (2021)

dokumentarni | Njemačka

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - The Tazara,Tanzania - Zambia

SADRžAJ

Tanzanijsko-zambijska željeznica (Tazara) jedan je od najvećih infrastrukturnih projekata u Africi. Željeznička pruga je povezala unutrašnjost Tanzanije i Zambije s obalom Indijskog oceana na istoku Afrike i na taj način oslobodila te zemlje od ovisnosti o susjednim istočnoafričkim državama u kojima je vladao aparthejd. Ovaj dokumentarni film prati 52-satno putovanje Tazare kroz Tanzaniju i Zambiju, a veličanstveni kadrovi snimljeni iz zraka otkrivaju spomenike arhitekture i dosad skrivene krajolike Tanzanije i Zambije.

Fotografije

Najopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetuNajopasnije željezničke pruge na svijetu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.