poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 57

SADRžAJ

Antonia prekine s Gerardom, a Silvia je pokušava potaknuti na razgovor, ali ona je odbija. Kaže da je njihova ljubav nemoguća i da nema smisla da se i dalje zavarava. Pokopaju Clemenciju. Svi su shrvani. Nora joj oprosti jer je bila loša majka. Želi napustiti La Ramonu, ali mnoge obitelji ovise o njoj i ranču. Aurora uspije vidjeti Horacija kada nema nikoga od obitelji. Kaže mu da joj je žao jer nije otišla s njim kad ju je molio i da ako preživi, spremna je učiniti sve za njegovu ljubav. Carlos mu dođe u posjet, ali ne može ga vidjeti jer je Aurora ondje. Antoniji se tijekom posla zavrti u glavi, ali ne obazire se. G. Rosendo je svakim danom sve gore. Horacio je još uvijek u tešku stanju, Elsa gubi nadu. Flor joj savjetuje da je vrati jer Bog ne bi bio tako okrutan da ga uzme. Elena nazove dr. Sáncheza i zamoli ga da se sastane s njom kako bi razgovarali o terapeutu kojeg je preporučio. Istražitelj Castillo obavještava Irene da Armandova obitelj nije umrla, nego da je vrlo skromnog podrijetla. Nora odluči otići u México s Andrésom kako bi se suočila s Armandom.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.