poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 74

SADRžAJ

Bruno dolazi kasno kući, Natalia ga pita je li Meche njegova ljubavnica. On je ljut i kaže da su samo prijatelji i da nikad nije bio nevjeran. Meche se povjeri Bruni da nikada nije imala dečka. Andrés kaže Silviji da će idućeg vikenda odvesti obje bake u Guadalajaru kako bi se susrele s Evom. Elsa to kaže Esteli i dogovore se za put. Antonia ima puno posla i osjeća se umorno. Gerardo dolazi idućega jutra po nju i vozi je na pretrage. Nalaze daju Gerardu. Renzo je opsjednut Elenom i inzistira da bude njegova. Ona ga odbije. Aurora razgovara s poznatim fotografom Fabiánom Barrónom. On joj kaže da je savršena za model te joj predlaže fotografiranje u svome studiju. Natalia inzistira na ponovnom ispitivanju Ángele. Ovaj put ispituju i Rocío. Rocío kaže Nataliji da je Armando došao nakon sapunice, a to se kosi s Armandovom i Ángelinom izjavom. Armando razgovara s Rocío i daje joj novac kako bi promijenila svoju izjavu i vrijeme kad je vidjela da Armand dolazi. Rocío ode u policiju i promijeni izjavu. Nataliji je to sumnjivo. Ona šalje pismo koje je Guillermina napisala uoči smrti vještaku da potvrdi ili odbaci da je to pismo zapravo napisala pokojnica. Te noći Natalia i policajci pretražuju kuću u kojoj živi Armando u potrazi za dokazima o Ireninu ubojstvu.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.