Ocjena korisnika: 7.3/10
(4 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 73

SADRžAJ

Armando pokuša uvjeriti Noru da proda ranč, ali ona odbija. Elsa, Andrés i otac Reynaldo došli su s Evom i Sotomayorima. Meche nosi Guillerminino pismo Nataliji, ali kaže da nije sigurna da ga je Guillermina napisala. Natalia se sjeća da joj je Guillermina htjela otkriti tko je bio napadač. Dr. Covarrubias govori Horaciju da može početi hodati pomoću štaka. Natalia je sigurna da Ingrid želi nešto reći, ali se ne usuđuje. Kada se Natalia suoči s Armandom, on kaže da ne može tvrditi da je Guillermina napisala ono pismo i da ga vještak mora proučiti. Renzo upozori Ingrid da bi mogla završiti u zatvoru poput Andrésa ako ne bude šutjela. Bruno pozove Meche u kino i na piće. Elena grubo kaže Renzu da je ostavi na miru. Natalia se sukobi s Angelom i kaže joj da ne vjeruje kako je Armando bio u njezinoj kući kad se dogodilo ubojstvo. Rocío kaže Nataliji da je Armando došao kući te večeri nakon sapunice. Bruno dolazi kući, čeka ga Natalia i pita je li Meche njegova ljubavnica.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.