poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

SEZONA: 1

EPIZODA: 68

SADRžAJ

Elena pokaže Antoniju snimku ultrazvuka i kaže mu neka ne uništava svoju obitelj. Guillermina pita Armanda je li pijuk koji je vidjela u njegovoj kući oružje kojim je ubijena Irena. Ali on to zaniječe. Carlos govori Horaciju i Aurori da sudac nema dovoljno dokaza za utvrđivanje Héctorove krivnje, ali da on mora ostati u zatvoru dok se ne dokaže njegova nevinost. Nadstojnica samostana Patricia, u Guadalajari gdje žive Sotomayori, pristane primiti oca Reynalda. U zatvoru Tiburcio moli Héctora da pomogne njegovu bratu sportašu, a on će ga zauzvrat zaštititi od ostalih zatvorenika. Andrés i Elsa govore ocu Reynaldu da neće odvesti Evu nego će joj s vremenom reći da su njezini pravi roditelji. Horacio kaže Elsi da želi imati djecu s njom, ona pristane. Elena kaže Lily da nađe ženu koja je u trotjednoj trudnoći kako bi mogla otići s njom na ultrazvuk u bolnici Santa Ana. Armando šalje Guillermini poruku u kojoj joj prijeti ako bude Nori rekla istinu. Guillermina se pojavi u Estelinoj kući kako bi razgovarala s Norom. Kaže da je zatrudnjela s neodgovornim muškarcem. Nora već naslućuje. Guillermina joj ipak kaže da je njezina majka.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.