EPIZODA: 24

SADRžAJ

Jason žarko želi podijeliti s Leejem da je otkrio kartu, ali prvo mora umiriti Vosa koji je ljutit jer je izigrao njegove zapovijedi. Jason pokaže kamenu kartu Leeju te oni uvide da je beskorisna jer ne kaže koji je Otok Ustrajnih. Khelioz se skriva među Visovima uzdaha i načuje dječake. Šuljajući se iz Naselja, Makyn ugleda Khelioza kako krade munjlas i predloži mu da udruže snage. Stanovnici Naselja, Arkodijci i Banda krenu u potragu za Velikom vodom. Ogee konfigurira gdje je idealno mjesto i dok kopaju, iz tla šikne jak mlaz vode. Khelioz i Makyn se bore. Makyn tada zgrabi Kheliozov kaput, a Khelioz ukrade Olujnoga jahača. Jason i Lee nađu se licem u lice s Makynom, a u džepu njegova kaputa napipaju komad karte, svjesni da sada znaju put prema portalu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Susreti s izvanzemaljcima (2012)

    image
    Alien Encounters is a docudrama revolving around an alien space ship that was spotted traveling to earth for unknown reasons. Throughout the episodes, we are...
  • Beležnica profesora Miškovića (2021)

    image
    Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.
  • Airwolf (1984)

    image
    Airwolf is the most sophisticated helicopter imaginable (flies halfway round the world, outruns jet planes). Stringfellow Hawke is its pilot, essentially...
  • Space Chickens in Space (2018)

    image
    Three chickens have to face unthinkable challenges of technology, school and sibling relationships on a diplomacy school in outer space.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.