poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 67

SADRžAJ

Armando kaže Guillermini da je Nora njegova kći. U bolnici Nora shvaća da su na dan njezina rođenja ondje rođeni samo dječaci. Ona zamoli Guillerminu da joj pomogne završiti studij. Nora odlazi u Andrésovu kuću i upozna Silviju i Lamberta. Elena susretne Antoniju i Gerarda u hotelu i kaže mu neka ruča s njom. Ramos kaže neke stvari koje su navele Nataliju da se zapita je li ubojica netko drugi a ne Héctor. Odvjetnik Barros kaže Esteli da je njezina rastava pravovaljana jer se Armando nije protivio njezinu zahtjevu u predviđenom roku. Guillermina odbije reći Nataliji o Ireninim navodnim susretima. Elena pokaže Gerardu snimku ultrazvuka, ali on joj kaže da pretragu ponovi u bolnici Santa Ana. Carlos, Meche i Horacio posjete Héctora u zatvoru San Miguel. Carlos kaže da moraju pričekati da sudac otvori slučaj kako bi zatražili zaštitu. Andrés ljubazno zamoli Silviju da ga ne pokušava spojiti s Norom ni s ikime. Guillermina nađe u njegovoj vikendici. Kaže da joj je Natalia pokazala slike pijuka. Upozori ga da će reći Nataliji kako je vidjela pijuk u Armandovoj kući. A on joj odgovori će reći Nori kako je ona žena koja ju je napustila kao novorođenče.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.