poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 66

SADRžAJ

Andrés kaže Silviji i Lambertu da mu je g. Rosendo ostavio mnogo novca. Elena je dobila informacije o umjetnoj oplodnji. Andrés i Elsa kažu da se još vole, ali da poštuju to što je ona u braku. Nora kaže Armandu bi htjela da joj pomogne pronaći biološke roditelje. Andrés objašnjava Elsi kako je Armando uzeo Evu i kaže da su je otac Reynaldo i Clemencia odveli u samostan. Guillermina obavještava Armanda da ga inspektor sumnjiči, kao i Héctora. Armando kaže Guillermini da Irene vodi tajni razvratni život. Estela kaže Armandu da će platiti svu štetu koju je napravio. Natalia kaže Héctoru da nalaz pokazuje da je krv s pijuka Irenina i da će njega odvesti u zatvor. Guillermina kaže Nataliji da je Irene bila razvratnica. Elena prijeti Leonidasu da će ga prijaviti zbog Esteline pogrešne dijagnoze i liječenja ako ne napravi ultrazvuk trotjednog fetusa. Ramos kaže Nataliji da je vjerojatno netko ubacio pijuk u Héctorov auto. Nora kaže Guillermini da će otići u bolnicu potražiti podatke o svojim roditeljima. Guillermina kaže Armandu da Nora traži svoje roditelje i pita ga je li ona njegova kći.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.