poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 47

SADRžAJ

Aurorino dijete se rodilo, a Carlos je još uvijek ljut. Kaže da ne zna hoće li joj ikada opet moći vjerovati. Horacio ih ne želi otići posjetiti u bolnici. Carlos kaže Angeli da ne želi znati za Auroru i nju zbog onoga što su učinile Andrésu. Aurora prezire oca. Carlos je šokiran Lambertovim maltretiranjem te odlazi na svjež zrak. Angela savjetuje Aurori da manipulira Carlosom pomoću kćeri. Andrés želi otići na ranč Santa Ramona. Elsa dolazi u trgovinu razgovarati s Andrésom prije nego što on ode na ranč Santa Ramona. Idu na jezero biciklom kao kad su bili par. Žele razgovarati nasamo. Elsa mu daje pismo koje je napisala Clemenciji. U tome času Andrés je poljubi, a ona kaže da to nije u redu. Renzo kaže Armandu da je Angela ukrala novac iz tvrtke i da je zato otpustila Ingrid. Kad se Armando suoči s Angelom, ona to pokuša poreći, ali na kraju prizna da je istina. On zahtijeva da se ona ispriča Ingrid i tvrtki vrati sav novac. Meche je srdačnija prema Horaciju. Rane zacjeljuju. Silvia i Lamberto prate Andrésa u zračnu luku. Toñita ostaje sama u dućanu. Nakon nekoga vremena dolazi Gerardo i nudi joj da je odveze kući nakon posla. U Silvijinoj kući Toñita se sprema pripremiti tost za večeru, Gerardo je poljubi. Na kraju vode ljubav. Gerardo joj kaže da je voli i da će se rastati od Elene.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.