poster

Krimi petak: Tko je ubio Simona Waldena?

The Long Call (2021)

kriminalistički, drama, misterija | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Nadahnuta istoimenim bestselerom, ova kriminalistička serija udahnula je život novoj, napetoj priči iz pera Ann Cleeves, prema čijim su romanima snimljene serije "Vera" i "Shetland". Serija obiluje Anninim prepoznatljivim šokantnim obratima i prekrasnim, ali surovim krajobrazima. Glavni je protagonist inspektor Matthew Venn, intrigantan lik, prikazan sa svim ljudskim manama i slabostima. Suzdržanog, ali nepokolebljivog Matthewa prvi put susrećemo na očevu sprovodu. Matthew i njegov suprug dosele se u mjestašce u sjevernom Devonu u kojem je Matthew odrastao i iz kojeg je otišao prije 20 godina, nakon što ga je obitelj odbacila. Sada se vratio, ne samo da oplakuje oca, nego i da vodi istragu u svom prvom slučaju ubojstva. Pronalazak ubojice jedino je što ga zanima, a istraga ga vodi u sredinu koju je davno ostavio za sobom i do opasnih tajni koje ona skriva.
---
Kad pronađu tijelo na plaži u sjevernom Devonu, inspektor Matthew Venn i njegov tim pokušavaju pronaći bilo kakav trag u slučaju u kojem nema svjedoka, tragova, a ni očitog motiva. Matthew se usto mora nositi sa smrću oca i povratkom u sredinu koju je bio prisiljen napustiti.

Fotografije

Krimi petak: Tko je ubio Simona Waldena?Krimi petak: Tko je ubio Simona Waldena?

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.