EPIZODA: 3

SADRžAJ

Khelioz je skovao prilično jednostavan plan za vraćanje Pume. On će odvratiti pozornost Bandi dok Jason i Lee otplivaju do Pume i ukradu je. Na Pumi dječaci otkrivaju da je Banda posve pokrala brod. No nema vremena za razmatranje jer ih je uočila stražarica Bande Gar Lindi. Jason pali motor i kreće. Gar Lindi kreće u potjeru za njima i gađa ih. Jason stisne gas do daske. Puma se vraća u Naselje. Glavni je spremnik goriva potrošen i ostaje samo rezerva. Flis ravnodušno primijeti da je Puma bez goriva samo splav koja nije dobra ni za ogrjev. Jason pak čvrsto odluči naći gorivo - kako-tako.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljudska vrsta (2015)

    image
    Serija Humans istražuje svijet u kojem se tehnologija isprepliće s međuljudskim odnosima, te postavlja izazov za etičke vrijednosti, kao i samo pitanje – što...
  • Duhovi Morgan Cityja (2019)

    image
    Nakon vala neobičnih i neobjašnjivih slučajeva u Morgan Cityju u Louisiani, gradonačelnik i šef policije angažiraju stručnjake za paranormalno kako bi im pomogli.
  • La Brea (2021)

    image
    Ogromna vrtača se misteriozno otvara u Los Angelesu, razdvajajući dio obitelji u neobjašnjivom iskonskom svijetu, zajedno s očajnom skupinom stranaca.
  • El ministerio del tiempo (2015)

    image
    "Ministarstvo vremena" je jedna nezavisna i tajna vladina organizacija koja direktno odgovara premijeru. Samo još kralj i nekolicina osoba uopšte znaju za nju....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.