poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 59

SADRžAJ

Armando ubija pijukom Irene, a njezino tijelo baci u bunar. Zatim ode u svoju ladanjsku kuću i ostavi pijuk kraj stuba. Guillermina zove ured kako bi razgovarala s Armandom, ali Ingrid joj kaže da će ga Irene zamijeniti. Flor kaže Guillermini da je Armando sigurno u svojoj kući na selu. Guillermina ode onamo, traži ga i ulazi na stražnja vrata, ali on je tjera. Ona vidi krvav pijuk. Armando odlazi u Angelinu kuću i govori joj da će mu ona uvijek biti najvažnija u životu. Nora dolazi u Estelinu kuću, govori joj da je Clemencia umrla i zamoli je da ostane dok ne nađe neki smještaj. Andrés odlazi kući i kaže Silviji i Lambertu da je Eva živa. Antonia traži od Andrésa da još ne kaže Elsi za Evu jer je Horacio u bolnici u tešku stanju. Estela je zabrinuta jer Irene ne spava dvije noći zaredom. Andrés posjeti g. Rosenda u bolnici, kaže mu da ne prijavi Armanda nego da radije potraži Evu. Nayeli kaže Héctoru da joj je Irene rekla da će otići na ranč. On odlazi onamo i nalazi Irenin lančić na tlu. Andrés odlazi u Armandov bivši ured. Suočava ga s time što je učinio Evi.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.