poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 40

SADRžAJ

Elsa kaže Aurori da, kako bi ponovno bile prijateljice, mora povući optužbe protiv Andrésa. A Aurora kaže da ne može. Elsa daje Andrésu knjigu i predlaže da je istovremeno čitaju i razgovaraju o njoj kad mu ona dođe u posjet. Aurora i Horacio se spremaju poljubiti, ali Aurora stane. U tom trenutku Héctor zove Carlosa i dogovara s njime sastanak u hotelu jer moraju razgovarati o nečemu važnom. Héctor je odlučio prepustiti Carlosu upravljanje hotelom i odvesti Horacija u općinu. Aurora traži da je Horacio zauvijek zaboravi. Angeli je sumnjivo jer se Estela nije bunila kad ih je uhvatila tijekom poljupca u uredu. Gerardo dolazi po Antoniju kako bi je odveo na koncert Los Menchosa. Obeća da će nakon te večeri riješiti sve što ima s Elenom. Héctor ponudi Elsi da radi u programu stipendiranja studenata. Armando kaže da bi Elsa trebala raditi u obiteljskoj tvrtki, a ne kod Héctora. Aurora iznenadi Carlosa izjavom da je trudna. Prođe nekoliko mjeseci i Lamberto konačno dobije odštetu od osiguranja i s tim će Silvia i on pokrenuti posao u San Juanu. Nakon još nekoliko mjeseci, novi sudac u Andrésovom slučaju naredi Aurori da ode na psihotest. Nakon nekoliko dana bez Elsina posjeta, Andrés odluči prekinuti s njom jer shvaća da bi joj on mogao biti smetnja. Andrés joj kaže da je nikada nije volio i da ju je samo iskoristio kako bi se približio novcu njezina oca i njegovoj moći. Horacio i Elsa nastavljaju izlaziti i nekoliko mjeseci poslije on je zaprosi.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.