poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 58

SADRžAJ

Bruna zanima Horacio i ode s Meche u bolnicu. Napokon liječnici otkrivaju koja je bakterija uzrokovala Horaciovu infekciju i daju mu pravi antibiotik. Horacio uskoro pokaže znakove poboljšanja. Armando se obraća zaposlenicima i kaže im da će napustiti tvrtku te da će Irene Caceres biti šefica. Manuel i Nora napuštaju ranč Santa Ramona i odlaze u México gdje će se Nora suočiti s ocem i pitati ga tko joj je majka. Elena prevari Antoniju i dr. Suáreza. Dovede ih na tajni susret u želji da postanu par. Antonia se mora požuriti jer joj vrijeme prolazi i propustit će posljednji vlak. Njih dvoje su ogorčeni i odu. Estela odlazi u Guanajuato kako bi istražila diplomce studija menadžmenta koji bi pomogli Ireni voditi La Magnoliju. G. Rosendo je na umoru i zove odvjetnika da sastavi oporuku. U njoj navodi da njegov bankovni račun, njegova jedina baština, ostaje Andrésu. Irene ode posjetiti Horacija u bolnici. No presretnu je i drogiraju u hodniku. Renzo je odvede u hotel gdje je on i Mofles fotografiraju s Thorom u krevetu. A poslije će je Armando ucjenjivati time. Irene se nađe s njim kako bi zamijenili dionice tvrtke za imanje. Ali Irene je ljutita i odbije ucjenu. Kaže da zna da je on siromašnog podrijetla i da sigurno ne želi da San Juan sazna da je lagao.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.