poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 54

SADRžAJ

Armando odglumi da ima srčani udar. Estela i Irene mu ne vjeruju. Clemencia je u krevetu u velikim bolovima. Natalia prekori Guillerminu koja joj ponudi da volontira za policiju. Estela odluči dopustiti Armandu da prespava u kući. Lamberto zamoli Carlosa da mu pomogne vidjeti unuku. Pozove ga na večeru u svojoj kući. Armando kaže Eleni da mu pomogne uvjeriti Estelu da se vrati s njime i da pošalje Irene natrag u Francusku. Elena zamoli Elsu da joj pomogne uvjeriti Estelu da Irene treba otići, ali Elsa odbija. Armando traži od Estele da povuče zahtjev za rastavu, ali ona kaže da neće. Clemencia plače zbog jakih bolova u želucu, Nora govori Manuelu da ode u kuću dr. Hernándeza po morfij. Lamberto večera u Héctorovoj kući s njime, Carlosom, Meche i Aurorom. Carlos prekori Auroru jer je šutjela za večerom. Estela kaže Irene da će, zbog djece, dopustiti Armandu da ostane u njezinoj kući dok se ne oporavi. Aurora kaže Carlosu da će se vratiti svojoj kući s Leonor ako je on prisili da ponovno vidi Lamberta. Nora kaže Clemenciji da mora otići u bolnicu, ali ona odbije. Clemencia moli Noru da joj oprosti jer nije bila majka puna ljubavi, a onda otkrije Andrésu da Eva nije umrla.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.