poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 52

SADRžAJ

Carlos odluči vratiti se Aurori kako bi bio blizu kćeri Leonor. Aurora se raznježi, ali Carlos joj kaže da je to samo zbog malene. Vodi ih u kuću svoga oca dok ne dovrše izgradnju svoje kuće. Ángela dolazi k njima i shvati da su otišli. Natalia dolazi usred proslave rođendana predsjednika općine kako bi uhitila Irene. Prisutni ostaju u nevjerici. Optuže je za trgovinu oružjem. Elena odvede Antoniju u japanski restoran kako bi se zbližile i kako bi joj pomogla vratiti muža. Naruči jelo koje Antonia ne poznaje niti ga je ikada jela. Armando posjeti Irene u ćeliji. Ona je iznenađena da zna da je ondje. Podrugljivim tonom Armando je uvjerava da se ne brine za tvrtku. On će je nastaviti voditi dok ona služi dugu kaznu. Shvativši da to nije Gerardo i da ju je prevario, Clemencia uperi pušku u Andrésa i zaključa ga u podrum kao što je učinila s Ivánom. Nora je moli da ga pusti. Nora pomaže Andrésu da pobjegne, a Clemencia to sazna i okrivi Manuela.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.