EPIZODA: 14

SADRžAJ

Od planinskog lanca Pireneja do nepreglednih divljih plaža na obali oceana, od prelijepog Bordeauxa do ruralnih krajolika dolina Corrèzea, jugozapad Francuske regija je koja je uspjela zadržati svoju autentičnost, kako u svojem načinu života, vinima i gastronomiji, tako i u rustikalnim krajolicima. To su obilježja kojima se ponose njezini stanovnici i koja svake godine privlače desetke tisuća posjetitelja koji ovamo dolaze uživati u prirodnim ljepotama i kulinarskim specijalitetima. Dok jedni bezobzirno iskorištavaju ovo bogatstvo, ne vodeći previše računa o utjecaju na okoliš, drugi su odlučili ići težim putem kako bi izgradili bolju budućnost i sačuvali svoj identitet.

Fotografije

Zeleni junaci: Jugozapadna FrancuskaZeleni junaci: Jugozapadna FrancuskaZeleni junaci: Jugozapadna FrancuskaZeleni junaci: Jugozapadna FrancuskaZeleni junaci: Jugozapadna FrancuskaZeleni junaci: Jugozapadna Francuska

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.