poster

Pad

The Fall (2013)

drama | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Gillian Anderson (Bleak House, Great Expectations) tumači glavnu ulogu u ovom napetom psihološkom trileru o dvoje "lovaca": jedan je od njih masovni ubojica koji napada nasumce odabrane žrtve, a drugi je "lovac" istaknuta inspektorica kojoj je zadatak tog ubojicu uhvatiti. U prvoj glavnoj ulozi u triler seriji nakon Dosjea X, Gillian Anderson je s jednakom predanošću oživjela lik Stelle Gibson, vrlo uspješne i ambiciozne inspektorice za umorstva. Jamie Dornan (Once Upon A Time, Marie Antoinette) glumi Paula Spectora, nemilosrdnog ubojicu kojem inspektorica Gibson pokušava ući u trag.
Gledatelji odmah saznaju da je počinitelj Spector koji se skriva iza maske brižnog supruga i oca, no potajno vreba žene u okolici Belfasta. Policija te zločine još nije povezala pa istraga ne napreduje. Zbog toga pozivaju inspektoricu Gibson iz londonske policije kako bi u 28 dana provela detaljnu reviziju istrage. Ona gotovo odmah otkriva da su svi ti zločini povezani. Budući da je došla izvana, mjesni je detektivi dočekuju s određenom dozom neprijateljstva, ali inspektorica Gibson ubrzo dokazuje kako dobro razumije psihologiju masovnih ubojica te zna kako ih uhvatiti. Njezina ekipa, u kojoj je, među ostalima, i patologinja Reed Smith (Archie Panjabi, serija Dobra žena), detaljno istražuje ovaj slučaj te otkriva vrlo složene odnose među osobama koje su povezane s ubojstvima. Tijekom istrage saznaju više o ubojičinoj obitelji, ali i obitelji žrtava.

Otkrivajući kako djeluje moderna ekipa vrhunskih istražitelja kada se suoči s noćnom morom svakog policajca, ova intrigantna serija više nalikuje na igru mačke i miša nego na klasičan kriminalistički zaplet. Kako se radnja odvija, lov na ubojicu postaje sve napetiji, a istražiteljske vještine inspektorice Gibson bit će na kušnji do krajnjih granica. Njezina će ekipa u utrci s vremenom dati sve od sebe ne bi li uhvatili Spectora prije nego što ubije svoju sljedeću žrtvu.

Fotografije

PadPadPadPadPadPadPadPadPadPadPadPadPadPad 01Pad 02

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
  • Money. Murder. Zurich. (2016)

    image
    Maybe you can't make a killing in Zurich anymore, but it's still possible to kill and get killed - Attorney Thomas Borchert is back in his native Zurich. And if...
  • Van der Valk (2020)

    image
    Nova serija o amsterdarskom detektivu, Van der Valku, donosi misteriozne zločine Amsterdama koje rješava luckasti, neobični detektiv dok se kreće zagonetnim gradom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.