poster

Obiteljski grijesi

Perdona Nuestros Pecados (2023)

telenovela | Meksiko

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U kući obitelji Quiroga i u Silvijinoj kući shvate da Elsa i Andrés nisu spavali u svojim domovima. Armando je siguran da je kći pobjegla s Andrésom i pokrene potragu uz pomoć policije. Andrés i Elsa su u autobusu za México. Armando dolazi na kolodvor kako bi pregledao autobuse i uhvatio Elsu. Ona izlazi iz autobusa jer zna da njezin tata ne bi dopustio da budu sretni. Odluči se žrtvovati i otići s tatom. Elena čeka u crkvi da je tata doprati do oltara. Očajava. Odluči odustati od vjenčanja, ali dolazi Armando i zapovjedi da se vjenčanje nastavi. Nakon obreda Elsa želi čestitati sestri, ali sestra je ljuta na nju zbog bijega na dan njezina vjenčanja. Armando kaže da je odlučio poslati Elsu u internat. Andrés dolazi u México i smjesti se u pansion Don Goya. Olmos traži dvostruko više novca od Armanda kako ne bi njegovoj supruzi odao njegovu nevjeru.

Fotografije

Obiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesiObiteljski grijesi

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.